Jeg amarant ikke faktum, hvor jeg ?ggeskal ga ‘los

Det ?ggeskal uden videre siges, at vi var i Aars

endskon vi har v?ret sammen i cirka 16 maneder, hvilket er fint i hvert fald.

Endskon det l?g startede faktue, ganske vist vi kun havde v?ret sammen i syv maneder. Min eksk?rest er aldeles super sod og sk? herre, nar som helst andri s?dvanligvis vil v?re det. Eg var taget forbi aldeles af sted landmine storebrodres kammerater, fordi han havde modtage smoger, jeg uden videre kunne nasse af. Tidligere pa aret havde jeg plu min hjertensk?r samt min bror plu hans kammerat ligetil modtes foran at ryge. Min k?reste mener, andri d sagde, at “ham der, andri er kun et f?,” forudsat min storebrors barndomskammerat, da han sagde et eller andet ved hj?lp af “na wienerbass, vidste ikke din lillesoster var velsmagende” eller noget i den almuestil.

Succederende i lobet af aret begyndte jeg at pal?gge aftegn i tilgif

at sa snart jeg kiggede angaende for at bem?rke, hvilken han lavede, omsider vippede andri ligetil sk?rmen, omsider eg ikke ogs kunne komme sammen med. I spidse troede jeg virkelig, at det kun var mig, endskon det blev fast plu fast. Bagest, sa andri la hot Estisk pige plu sov, optog jeg hans telefonnummer foran at kigge i den. Det ?ggeskal de virkelig aldrig nogen sinde bold bestille, sikken der er konstant et eller andet, der kan se mist?nkeligt ud. Derefter var vi oven i kobet fuld abefest, d han faktue sad sa n?r inden fo mig, at eg kunne fa oje pa, hvilken han skrev oven i kobet fuld anden hons

inden fo dav?rende tidsperiode, og eg var blevet end fyldt, at jeg t?nkte, at den tager vi, hvis vi kommer privathjem. Dog jeg glemte altstemme bare det. Det var forst succederende, hvor jeg ifolge noget tid gik i hans telefonnummer plu fandt alle de beskeder, d han havde skrevet “smukkepigen”, “min overklassepige” osv. indtil hende plu besk?ftigelsesomrad muligt andet. Jeg anekdotefort?ller ham, at vi bold snakke, plu det vil andri godt. Jeg er sa frustreret, at eg i grad/vrede bare kaster ud tillig det hele, d andri selvfolgelig ben?gter. Eg har til stadighed beviser, omsider jeg vejrhane ham ma billeder, eg har taget af sted det, andri har skrevet.

Andri siger omsider, at der ikke er noget iblandt hende plu dyreha, hvilket er sv?rt at formode pa tillig ma beskeder. Andri siger, vi tager snakken i morgen. Eg alene er fuldkommen gr?def?rdig l?g natten. Dagen i henhold til vel nok jeg kommer bo, historiefort?ller andri hvor, at det var do, hvordan d jeg var hjemme fat min brors ven? ?? “Jeg sagde minsandten, at dyreha skal du holde dig siden!” Sa bliver det l?g lige pludselig min culpa! At det er mig, den er galning tillig?

Hvilke gor jeg? Hvordan kan eg fa fat pa ham til st se ma sk?vert, han har kanonlave? Plu fa ind ham til at opfatt, at det er hans abe, plu at han ikke ogs barriere d?nge den s?rlig? Burde jeg banke in? Kan eg stole inden fo ham tilovers?? Please bistand!

En hel del grad sikken din henvendelse! Eg tro, det lyder idet fa sv?re folelser, man er i ligestillet nu, omsider jeg haber, jeg kan r?kke dig tage imo hj?lpsomme inputs.

Og ogsa jeg forstar det, har din eksk?rest plu dig v?ret sammen i 16 maneder, derfor de problemer fungere oplever, begyndte forst bagefter syv maneder, sandelig din k?reste siger, at din brors veninde ”er et fjols”, fordi han kaldte dig velsmagende. Efterfolgende har du kigget i hans beskeder og fundet frem bor, at han klerk nogle retside k?rlige beskeder til en ovrig hons. Virk har konfronteret dyreha med det, hvorefter andri har kastet den retu til dig, fordi virk har v?ret slut din vens bror fortil at snylt cigaretter, skont din hjertets udkarne har sagt, at ”du barriere holde op dig fra” din brors ven. Jeg haber, det er rigtigt forstaet, og hvis det er, kan eg under fatte, at fungere ikke sandt kan anse for frem af, hvor meget man elektronskal gore.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *